Cea mai buna camera e cea pe care o ai cu tine. De multe ori ajung in situatia in care imi ies in cale cadre foto/video cu foarte mult potential pe care nu le surprind in nici un fel pentru ca nu am cu mine camera profesionala (scumpa). In loc sa scot telefonul din buzunar (in cazul de fata GoPro-ul) renunt complet la idee gandindu-ma ca rezultatul final nu va fi pe masura asteptarilor.
La fel era sa se intample si in cel mai recent city break in Catania, doar ca manat fiind de frumusetea locurilor din aceasta regiune siciliana am schimbat scopul GoPro-ului din ‘martor in haoticul trafic italian’ in ‘imortalizator de emotii’ pe care le impartasesc in clipu de mai jos.
In clip apar urmatoarele: Aci Castello, Aci Trezza, Porto Ognina, Basilica della Collegiata, Universita Degli Studi Di Catania, Fontana dell’Elefante, Basilica Cattedrale Sant’Agata, Piazza Vincenzo Bellini, Chiesa di San Francesco d’Assisi all’Immacolata, Castello Ursino, Piazza Duomo.
*Disclaimer: Clipul a fost editat si gradat in Premiere Pro. Ideea de baza a acestui clip/post e ca puteti obtine rezultate ok chiar si cu un point and shoot, o camera de actiune (GoPro), un telefon mobil etc. daca adaugati putina pasiune si putina munca in postprocesare.

 

Un comentariu la “Catania – Sicilia, Italia”

Comments are closed.