Turul virtual reprezinta una dintre cele mai moderne si eficiente metode de promovare pentru afaceri ce isi desfasoara activitatea intr-un spatiu fizic prestabilit precum: hotel, pensiune, apartamente noi oferite spre vanzare de dezvoltatori imobiliari, proprietati imobiliare , magazin, sala evenimente, restaurant, pub, showroom, cabinet medical – stomatologic, sala fitness, spatiu de joaca pentru copii etc.
Un tur virtual este compus din mai multe fotografii 360° si va permite sa vizualizati un spatiu ca si cum ati fi prezenti in locatia respectiva. Pentru o promovare mai eficienta, fotografiile 360° pot fi postate pe Google Maps (Google Street View), pe retele sociale (Facebook) cat si pe site-ul businessului dumneavoastra atragand astfel mai multi potentiali clienti. Mai jos puteti vedea un exemplu de tur virtual al unui apartament dintr-un complex imobiliar (deschideti turul virtual intr-o fereastra noua)
Pentru mai multe exemple de tur virtual si informatii legate de realizarea acestora (costuri, durata de executie) vizitati site-ul TurVirtualPanoramic.ro

 

Un comentariu la “Tur Virtual – Fotografii 360”

Comments are closed.